Inspiratie _

DROMEN – Het Filiaal theatermakers

Tijdens de coronacrisis blijven onze partners natuurlijk zoveel mogelijk doorgaan met het stimuleren van creatief vermogen, ook thuis. CVU verzamelt deze initiatieven op de inspiratiepagina.  Dit geldt ook voor Het Filiaal theatermakers die van achter de schermen online verder gaan! Je blijft op de hoogte via hun Facebook en Instagram en je vindt de creatieve opdrachten ook hier op hun site. 

DROMEN (Geschikt voor de bovenbouw)

Ken je het gevoel dat je valt, net voor je echt inslaapt? Onze voorstelling Falling Dreams gaat over dát moment. In vliegende vaart beland je in het dromende denkhoofd van een tiener.  Met gedachten die komen en gaan, beelden die dwars door elkaar heen lopen en waar het soms flink stormt.

In Falling Dreams kan zomaar alles gebeuren, net als in een echte droom. Camera’s en projectieschermen zorgen voor beeld op meer plekken tegelijk en blazen miniatuurwerelden op tot meer dan levensgroot. Soms lijkt het alsof je in een live gemaakte videoclip terecht bent gekomen, compleet met stoere popliedjes en bizarre objecten.

Bekijk de video hier: https://tflix.nl/fallingdreams/

Voor info zie: www.hetfiliaal.nl
(foto: Joris van Bennekom, fotograaf)
naar alle inspiratie