Inspiratie _

Product | DOT spel

Creativiteit kan het kind zicht geven op wie hij is en hoe hij communiceert en zich verbonden voelt met de wereld om hem heen. Bovendien is de verwachting dat de beroepen van de toekomst creatief vermogen zullen vragen. Door deze inzichten speelt creativiteit in toenemende mate in het basisonderwijs een rol.

Hoe scholen deze rol willen invullen heeft te maken met hun visie en de groep leerlingen die zij in huis hebben. Om de mogelijke keuzes in visie over de plek van creativiteit en cultuureducatie in het schoolcurriculum te verhelderen, heeft Netwerk Creatief vermogen Utrecht in samenwerking met Kopa de toolbox, ‘Dot, 3e boom rechts!’, ontwikkeld voor scholen én hun culturele partners. Het spel bestaat uit stellingen die beide organisaties helpen om, vanuit de eigen organisatie, te komen tot een gezamenlijke visie op cultuureducatie. Van een stip (‘Dot’) op de horizon naar een concreet plan van
aanpak.

De tweede druk van Dot, 3e boom rechts! is aangepast naar de nieuwste inzichten en trends en is te bestellen voor €60,- exclusief verzendkosten.

Meer info en bestellen

 

 

naar alle inspiratie