EKKO

EKKO is een vooruitstrevend muziekpodium en kleinschalige club in Utrecht. EKKO heeft een breed concert- en nachtprogramma, met ruimte voor allerlei relevante muziekgenres. Daarnaast is er plek voor visuele kunst, spoken word en hybride kunstvormen. Sinds 2016 heeft EKKO verschillende educatieprojecten ontwikkeld. Het doel? Met interactieve projecten de beleving van leerlingen op het gebied van muziek verbreden en verdiepen! 

Zo Doe Je Dat

Zo Doe Je Dat

Samen met het Globe College gaat EKKO haar educatieve programma Zo Doe Je Dat verder ontwikkelen: zo’n 180 leerlingen (vmbo 2 tl, basis en kader) nemen EKKO gedurende drie dagen over met hun eigen show! Ze kiezen hun eigen specialisatie en krijgen zo een kijkje voor én achter de schermen. Van promotie tot optreden, van dans tot productie, van verslaglegging tot techniek: bij ‘Zo Doe Je Dat’ ligt alles in handen van de leerlingen. Onder leiding van professionals uit de muziekwereld leren ze een eigen specialisatie ontwikkelen en werken ze toe naar hun eigen show in de zaal van EKKO.

Globe College

Onder leiding van professionals uit de muziekwereld leren leerlingen van het Globe College een eigen specialisatie ontwikkelen en werken ze toe naar hun eigen show in de zaal van EKKO.

Lees meer

Feike ter Wal

Neem voor meer informatie contact op met Feike ter Wal.