Agenda _

28 nov

Train de trainer Diamantslijper

Na deze training kun je als culturele partner of ICC-er zélf op je school je leerkrachten trainen in het werken met de Diamantslijper in de klas.

Deze training bestaat uit 2 dagdelen:

Dagdeel 1

In het eerste dagdeel doen we de mogelijkheden van de Diamantslijper uit de doeken en laten we je zien hoe je via werkvormen en aandachtspunten deze aan je leerkrachten kunt overdragen. Voor deze eerste bijeenkomst kun je kiezen uit twee data: 7 november van 9:00-13:00 of 28 november 13:00-17:00. 

Dagdeel 2

Het tweede dagdeel bestaat uit een ‘op de vloer’- intervisie. Wat zie je gebeuren in de school bij het wel/niet werken met de Diamantslijper, waar loop je tegen aan? Vanuit deze observaties en vraagstukken werken we samen al doende aan ideeën en aanpakken. De datum van deze bijeenkomst spreken we nader met jullie af!

Data: dagdeel 1: 7 november 9.00 – 13.00 óf 28 november 13:00 – 17.00 uur.
dagdeel 2: in overleg met de deelnemers.

Locatie: HKU theater, Janskerkhof 18 Utrecht, lokaal Z23

Aanmelden: salome.nobel@hku.nl Mocht je nu niet kunnen maar ben je wel geïnteresseerd , laat het ons ook even per mail weten. In het voorjaar zullen we deze training nogmaals aanbieden, ook voor deelnemers buiten het Netwerk Creatief Vermogen Utrecht.

Kosten: Deelnemers die partners zijn in netwerk Creatief Vermogen Utrecht: €0,-.

alle evenementen