Agenda _

8 apr

Uitgesteld – Ontwerpsessie CVU 2021-2024 / Directeurendiner

Let op: Directeurendiner uitgesteld ivm maatregelen coronavirus

Gezien de maatregelen vanwege het coronavirus (zie RIVM) zijn  we genoodzaakt het Directeurendiner uit te stellen. We hopen het directeurendiner op een later moment alsnog te laten plaatsvinden. Zodra een nieuwe datum gevonden is brengen we u daarvan op de hoogte.

 

Kunst is niet de kers op de taart, maar de bodem ervan

(citaat van Dirk de Wachter, filosoof, schrijver, psychiater)

Kom naar het directeurendiner van Creatief Vermogen Utrecht en praat mee over de nieuwe regeling 2021-2024. Hoe ontwikkelen we ook in de nieuwe periode van de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit met elkaar het Creatief Vermogen van kinderen in Utrecht?

De minister van OCW heeft haar uitgangspuntenbrief gepubliceerd over kunst en kunsteducatie voor de periode 2021-2024. Wij nodigen u graag uit om op 8 april, tijdens een diner, met het netwerk van gedachten te wisselen over Creatief Vermogen Utrecht 2021-2024.

Op 8 april presenteren wij:

  • Kaders Cultuureducatie met Kwaliteit
  • Conceptplan Creatief Vermogen Utrecht

En gaan we met u:
Slijpen aan de diamant van onze stad met o.a. muzische en muzikale interventies van Bart van Rosmalen, cellist en HKU lector, voor de toekomst van Creatief Vermogen Utrecht.

Tijd: 17:00 – 20:30
Locatie: Anatomiegebouw, Bekkerstraat 141, Utrecht.
Diner: CVU hecht aan duurzaamheid. Wij serveren dan ook een vegetarisch diner. Heeft u allergieën of andere dieetwensen? Laat het dan weten via info@creatiefvermogen.nl .

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

alle evenementen