Agenda _

10 mrt

FEEST – 10 jaar CVU

In 2023 is het 10 jaar geleden dat Creatief Vermogen Utrecht begon. Reden om te vieren en te delen! Dat doen we graag met FEEST  – 10 jaar CVU op vrijdagmiddag 10 maart 2023 op de Boerderij van de Vrijstaat.  Samen met scholen, creatieve partners en andere betrokkenen uit tien jaar Creatief Vermogen Utrecht vieren en delen we de parels en diamanten uit ons stralende netwerk van creatieve partnerschappen. Met natuurlijk volop aandacht voor de opgebouwde partnerschappen en de creatieve grondhouding.

We vieren door het hele pand feest, met twee rondes waarbij je kunt kiezen uit verschillende workshops en activiteiten door creatieve partners, of een interactieve lezing over de creatieve grondhouding, een date aan de bar, een creatieve workshop, een pauze act, een expositie van werk van de kinderen. Daarna schuiven we de stoelen aan de kant voor de borrel en wordt er gedanst. Want na tien jaar is Creatief Vermogen Utrecht een swingend netwerk in beweging!

15.00 uur Inloop
16.00 uur Muzikale opening
16.15 uur Feestelijke workshops en activiteiten
17.00 uur Break en wisselmoment
17.15 uur Feestelijke workshops en activiteiten
18.00 uur Borrel, voetjes van de vloer, hapje, drankje
19.30 uur Einde

Locatie: Boerderij van De Vrijstaat, Hof van Monaco 3, Utrecht.

Bij FEEST – 10 jaar CVU verwachten we onze leerkrachten, ICC-ers, school-directeuren, studenten en docenten van HKU en de PABO, creatieve partners, maar ook collega’s  van andere projecten uit het land. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je op tijd aan via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot 26 februari.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Tonke Koppelaar

 

alle evenementen