Aanvraag CVU 3 toegekend! _

Aanvraag CVU 3 toegekend!

We starten het jaar met goed nieuws: we kunnen van start met de derde periode van Creatief vermogen Utrecht 2021-2024. De aanvraag die we daarvoor indienden bij Fonds voor Cultuurparticipatie is toegekend. Samen met de toekenning van de Gemeente Utrecht betekent dit dat we van start kunnen!

Het Fonds spreekt over een ‘mooi en ambitieus plan’ en stelt in het advies: ‘Belangrijke pijlers uit de cultuurnota van de gemeente Utrecht vormen ook de basis voor dit plan: pluriform aanbod, inclusie, stimulering van creatief vermogen en ontwikkelruimte. Dit geeft de commissie vertrouwen gezien het draagvlak en de inbedding in de stad.’ Met deze mooie woorden gaan we de nieuwe periode in.

Nieuwjaarsborrel & Kick-off CVU-3 met wethouder Anke Klein
We trappen af met onze nieuwjaarsborrel op vrijdag 15 januari om 15.00 uur via Zoom. Wethouder Anke Klein opent samen met ons de nieuwe periode. Daarnaast is er ruimte om in verschillende sessies elkaar te ontmoeten en bij te praten. Met elkaar maken we zo een goed begin! We verwachten alle culturele partners en scholen te ontmoeten tijdens deze borrel.  Zorg dus dat je er bij bent! De link voor de nieuwjaarsborrel is per mail verzonden. Heb je de link niet gehad? Laat het even weten via info@creatiefvermogenutrecht.nl